Valentýnské menu

12.2. a 14.2. 2020     

Aperitiv         

0,1dcl    Prosecco s jahodou                                                                 

                                                                                                                50,-

Předkrm      

80g    Kozí sýr ve slaninovém župánku, podávaný s fazolkami, toust  

                                                                                                               135,-                                                                 

Polévka     

0,25l    Valentýnská jahodová s vanilkovými nočky                              

                                                                                                                 75,-

Hlavní chod 

300g    Ryb eye steak se švestkovou omáčkou                                305,-

200g    Steak z krkovice na medu a hořčici                                       258,-

200g    Vepřová panenka se smetanovo–houbovou omáčkou        240,-

200g    Pečený losos na citrónovém pepři                                        260,-

 

Desert

            Domácí wafle přelité lesním rozvarem, čerstvé ovoce,

            zmrzlina, šlehačka

                                                                                                               140,-

 

                Informace o obsažených alergenech poskytne obsluha